info@concordia-waddinxveen.nl

Vierde editie van Zomerorkest in Waddinxveen

Vanwege het grote succes organiseren wij in 2024 voor de vierde keer het zomerorkest. Het Zomerorkest is een reeks van drie repetities en een concert in de eerste drie weken van de zomervakantie, voor muzikanten die ook geen zomerstop willen. We gaan er weer een feestje van maken.

Tijdens het Zomerorkest Waddinxveen leveren we ons dit jaar over aan de elementen! Van het spectaculaire Fire & Ice van Otto M. Schwarz tot het gloednieuwe en filmische In the Air van Gerald Oswald. Alle secties in het orkest kunnen aan de slag! Nog mooier wordt het wanneer we de elementen gaan combineren en er indrukwekkende natuurverschijnselen ontstaan: In het hart van de zomer zien we door de ogen van componist Morten J. Wallin het noorderlicht: Aurora Borealis. Een exploderende ster inspireerde Thierry Deleruyelle tot het componeren van zijn werk Supernova: een energiek muziekstuk in popstijl.

Natuurlijk hebben we een zeer gevarieerd programma en naast bovengenoemde werken trakteren we het publiek ook op het swingende Catch the Blues, een Caribbean Hideaway en de hit van Michael Bublé, Feeling Good: Birds flying high, you know how I feel’
Het wordt een muzikale zomer!

Meteen aanmelden? Klik op onderstaande button om naar het aanmeldformulier te gaan. Om de balans in het Zomerorkest goed te houden kan het zijn dat je op de reservelijst wordt geplaatst. Voor de trompetten en bugels hebben we inmiddels een reservelijst: mocht je willen aanmelden, word je op de reservelijst geplaatst.

FAQ over zomerorkest 2024

De repetities op 18 juli, 25 juli en 1 augustus, beginnen om 19:45 uur en zijn om 22:00 uur weer afgelopen. Daarna vinden we het gezellig om nog een drankje aan de bar te doen.

Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je een bevestigingsmail met daarin een betaallink. Nadat je hebt betaald is je aanmelding definitief.

Nee, dat is niet erg. Als je mee wil doen met het concert verwachten we wel dat je bij minimaal één repetitie aanwezig bent. Kun je wel de repetities maar niet het concert meedoen, dan ben je ook welkom!

Ja, je kunt in de Hoge Noot (repetitie locatie) pinnen.

De dirigent van het zomerorkest is de dirigent van Concordia Waddinxveen, namelijk Jurgen van Groningen Schinkel. Jurgen is een enthousiaste, creatieve dirigent met aandacht voor de individuele muzikant.

Aanmelden kan door op de aanmeld-button bovenaan deze pagina te klikken

Het adres van de repetities is J.W. Frisoweg 1 in Waddinxveen. Hierbij de link naar de locatie in Google Maps.

Het concert op zaterdag 3 augustus is in Waddinxveen, locatie volgt nog.

Als je je hebt aangemeld ontvang je in de weken voor de eerste repetitie een link in je mail naar de bladmuziek.
In sommige gevallen kan dat zeker, we hebben namelijk instrumenten ter beschikking die we in overleg uit kunnen lenen voor dit Zomerorkest. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan even contact op via voorzitter@concordia-waddinxveen.nl
De dirigent zal een partijverdeling maken, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met de voorkeur die je hebt opgegeven.
Voor vragen kun je contact opnemen met de voorzitter van Concordia, Vivian Bouman. Je kunt haar mailen via voorzitter@concordia-waddinxveen.nl of bellen/appen via 0611934777.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *