Welkom bij het C-Akkoord!
Previous
Next

over het c-akkoord

Het opleidingsorkest C-Akkoord is opgericht in 1998. Het orkest maakt onderdeel uit van harmonievereniging Concordia Waddinxveen en harmonievereniging Excelsior Boskoop. Door deze samenwerking is een bijna compleet opleidingsorkest ontstaan. De leden leren op deze manier samenspelen met andere instrumenten uit een orkest.

De leerlingen in het orkest worden ondersteund door een aantal ervaren muzikanten uit de harmonieorkesten. Hierdoor kan iedereen de muziek snel spelen. C-Akkoord bestaat uit jonge muzikanten die nog bezig zijn met hun muzieklessen. Ook zijn er oudere muzikanten die voor het eerst of opnieuw een instrument proberen.  

Het repertoire is veelzijdig. De stukken worden vaak door de leden gekozen. De muziek kan variëren van filmmuziek, bekende hits tot vlotte harmoniestukken. Gedurende het jaar worden concerten gegeven. Bijvoorbeeld tijdens de avondvierdaagse en de braderie. Ook werkt C-Akkoord regelmatig mee aan de concerten van Concordia en Excelsior.

C-Akkoord repeteert iedere donderdagavond in de Hoge Noot het clubgebouw van Concordia. Materiaal klaarzetten en uitpakken vanaf 18:15 uur. Repetitie van 18:30 tot 19:30 uur.

Vlotte muziek

Variatie in muziekstukken, van muziek uit (Disney)films tot vertalingen van populaire popsongs.

Leuke concerten

Gedurende het jaar geven we veel concerten. Binnen en buiten, in Boskoop en in Waddinxveen.

Vrolijk repeteren

Elke donderdagavond een vrolijke en vruchtbare repetitie met leuke muziek en af en toe een lekkere traktatie!

Agenda

Nieuws

cultuurprijs-uitreiking

C-Akkoord wint aanmoedigingsprijs op WadCultureel 2019

Opleidingsorkest C-Akkoord, het gecombineerde jeugdorkest van Concordia en Excelsior Boskoop, heeft op het jaarlijkse culturele evenement WadCultureel de aanmoedigingsprijs ontvangen. Deze prijs bestaat uit een geldprijs van 150 euro, een oorkonde van de jury en een prachtig kunstwerk.

Lees verder »

C-Akkoord zoekt nieuwe dirigent

Na een jaar moeten we helaas afscheid nemen van onze dirigent, Hardy Li. Daarom gaan wij in de zomer weer op zoek naar een nieuwe dirigent voor het leukste jeugdorkest van Nederland!

Lees verder »

Multimedia