cakkoord@gmail.com

Welkom bij het C-Akkoord!
Vorige slide
Volgende slide

over het c-akkoord

Het opleidingsorkest C-Akkoord is opgericht in 1998. Het orkest maakt onderdeel uit van harmonievereniging Concordia Waddinxveen en harmonievereniging Excelsior Boskoop. Door deze samenwerking is een bijna compleet opleidingsorkest ontstaan. De leden leren op deze manier samenspelen met andere instrumenten uit een orkest.

De leerlingen in het orkest worden ondersteund door een aantal ervaren muzikanten uit de harmonieorkesten. Hierdoor kan iedereen de muziek snel spelen. C-Akkoord bestaat uit jonge muzikanten die nog bezig zijn met hun muzieklessen. Ook zijn er oudere muzikanten die voor het eerst of opnieuw een instrument proberen.  

Het repertoire is veelzijdig. De stukken worden vaak door de leden gekozen. De muziek kan variëren van filmmuziek, bekende hits tot vlotte harmoniestukken. Gedurende het jaar worden concerten gegeven. Bijvoorbeeld tijdens de avondvierdaagse en de braderie. Ook werkt C-Akkoord regelmatig mee aan de concerten van Concordia en Excelsior.

C-Akkoord repeteert iedere donderdagavond in de Hoge Noot het clubgebouw van Concordia. Materiaal klaarzetten en uitpakken vanaf 18:15 uur. Repetitie van 18:30 tot 19:30 uur.

Vlotte muziek

Variatie in muziekstukken, van muziek uit (Disney)films tot vertalingen van populaire popsongs.

Leuke concerten

Gedurende het jaar geven we veel concerten. Binnen en buiten, in Boskoop en in Waddinxveen.

Vrolijk repeteren

Elke donderdagavond een vrolijke en vruchtbare repetitie met leuke muziek en af en toe een lekkere traktatie!

Agenda

Nieuws

Multimedia