info@concordia-waddinxveen.nl

De Hoge Noot

over de hoge noot

Muziekvereniging Concordia heeft haar eigen verenigingsgebouw, de Hoge Noot. Dit gebouw wordt alleen verhuurd voor sociaal-culturele doeleinden, zoals repetities van koren, orkesten, culturele bijeenkomsten, bingo’s, kaartavonden en samenkomsten. Mede door de goede wifi-voorziening, goede toegankelijkheid voor mindervaliden en de (goedgevulde) bar is én blijft de Hoge Noot een aantrekkelijke huurlocatie voor mensen en verenigingen binnen en buiten Waddinxveen.

Heeft u interesse in het huren van de Hoge Noot? Dan kunt u contact opnemen met onze verhuurcoördinator. Let op! De Hoge Noot wordt niet verhuurd voor feesten, partijen, reünies etcetera. Er is alleen ruimte voor sociaal-culturele activiteiten.

grote ruimte

De Hoge Noot bestaat uit een grote centrale ruimte, waar een grote groep mensen en verschillende grote objecten kunnen worden geplaatst.

Goede voorzieningen

De uitgebreide voorzieningen zorgen voor een uitstraling anno nu. WiFi, toegankelijkheid en opties voor extern licht zorgt voor een mooie locatie in het noorden van Waddinxveen.

Een bar met alle mogelijkheden

De bar heeft uitgebreide voorzieningen. Door de verschillende opties op het gebied van catering is alles mogelijk.