info@concordia-waddinxveen.nl

Muziekvereniging Concordia Waddinxveen is op zoek naar een dirigent vanaf de start van het seizoen 2022/2023. De slogan van Concordia luidt: waar muziekmakers muziekmakkers worden. En dat typeert ons als orkest. Wij zijn een hechte, creatieve en veerkrachtige vereniging en er hangt altijd een goede sfeer in ons eigen clubgebouw de Hoge Noot, ook na afloop van de repetitie aan de bar.

Iedereen, jong en oud, doet mee op zijn/haar niveau en we hebben oog voor elkaars talenten en uitdagingen. We gaan uitgadingen niet uit de weg en de balans tussen presteren en plezier maken vinden we daarbij erg belangrijk. Als vereniging zijn we bereid te leren, zowel in de praktijk als in de theorie. Ieder concert dat we geven, zowel binnen als buiten, zien we als een hoogtepunt. De vereniging bestaat uit veel betrokken leden die in of buiten commissies meedenken over het reilen en zeilen van de vereniging. We hebben een warme samenwerking met Excelsior Boskoop, wat zich onder andere uit in een gezamenlijk opleidingsorkest C-Akkoord en startersorkest B-Groot. Ook zijn we actief betrokken bij evenementen in Waddinxveen en hebben we een goede relatie met gemeente Waddinxveen.

De dirigent

We zijn op zoek naar een dirigent die enthousiast, toegewijd en met plezier met ons wil samenwerken, waarbij didactische en communicatieve vaardigheden belangrijk zijn. Dat betekent voor ons onder andere dat je als dirigent oog hebt voor zowel de kwaliteiten als de grenzen van de leden en dat je ons vanuit een eerlijke, positieve benadering kunt inspireren. We vinden het belangrijk dat je creatief bent en flexibel en je hand er niet voor omdraait om wat anders of extra’s te doen als de situatie daarom vraagt. We zoeken een dirigent die goed kan plannen en mee wil denken, zowel rondom de repetities als concerten en die, waar nodig, muziek kan vereenvoudigen en/of arrangeren.

Ben je geïnteresseerd of kent u iemand die misschien geïnteresseerd kan zijn? Stuur dan voor 9 juli 2022 een motivatiebrief en CV naar sollicitatie@concordia-waddinxveen.nl onder vermelding van ‘Vacature dirigent Concordia’. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 18 juli, 26 juli, 2 augustus en 8 augustus.

Aanvullende gegevens

Repetitieavond: donderdagavond, 19.45 uur – 22.00 uur
Aantal leden: +- 30
Adres: Jan Willem Frisoweg 1, Waddinxveen
Meer informatie: voorzitter@concordia-waddinxveen.nl of 06 11934777

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *