info@concordia-waddinxveen.nl

Welkom bij de Dutch Brass Millenium!
Vorige slide
Volgende slide

over de Dutch Brass Millenium

De Dutch Brass Millenium (DBM) is een van oorsprong uit de regio Rotterdam afkomstig ensemble, opgericht in de millennium tijd. DBM speelt sinds augustus 2017 onder de vlag van Concordia. De leden komen uit de gehele regio Zuid-Holland en het ensemble is inmiddels gegroeid naar een mooi aantal leden. Er is sprake van een groot ensemble of een kleine brassband.

In tegenstelling tot een harmonie als Concordia bestaat een brassband of koperensemble uit louter koper instrumenten, hetgeen een geheel eigen klankkleur met zich meebrengt.

DBM repeteert op maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur in verzorgingstehuis De Zevenster, Leliestraat 3 te Zevenhuizen. Het repertoire bestaat uit marsmuziek, koralen en populaire (musical)klassiekers. 

Heeft u interesse om mee te spelen in deze kleine groep met gevorderde muzikanten? Neem dan contact op via info@concordia-waddinxveen.nl

Gevorderd blazen

Lekker blazen bij de DBM betekent met plezier op een gemiddeld niveau muziek maken. Dat betekent dus ook thuis oefenen!

Kleine groep

De DBM heeft als doel een leuke, kleine groep te blijven. Toch zijn alle nieuwe muzikanten meer dan welkom!

Mooie muziek

De DBM speelt mooie muziek waar de luisteraar helemaal in kan kruipen. Voorbeelden zijn liefdesthema’s uit o.a. Jesus Christ Superstar.

Agenda