info@concordia-waddinxveen.nl

Blaaskapel
Vorige slide
Volgende slide

over de blaaskapel

De blaaskapel van Concordia is een samenstelling van gezelligheidsmuzikanten, afkomstig van Concordia en C-Akkoord. Soms wordt de blaaskapel aangevuld met muzikanten van buiten de vereniging en mensen die gewoon eens willen ‘proberen’ mee te doen. Met gezellige en herkenbare nummers begeleidt de blaaskapel diverse activiteiten en evenementen in Waddinxveen. Ook is in 2018 de slagwerkgroep ‘Uit de maat’ opgericht. Aan deze laagdrempelige slagwerkgroep kan iedereen deelnemen, zolang je maar iets in je hand kunt houden. 

De blaaskapel en de slagwerkgroep zijn bijvoorbeeld te zien en te horen tijdens evenementen als luilakken, de Santa run en bij feestelijke openingen. Repetitiedata worden nader bepaald, maar worden tot het minimum beperkt. 

Laagdrempelig blazen en trommelen

Lekker blazen of trommelen bij de blaaskapel of slagwerkgroep doen we voor de gezelligheid. De muziek is dus makkelijk te spelen.

Leuke arrangementen

De blaaskapel speelt goed geschreven arrangementen van o.a Crimmick Productions. Bij de muziekkeuze probeert de blaaskapel altijd in te spelen op de actualiteiten.

Leuke tijden

Spelen bij de blaaskapel doen we niet omdat we zo goed willen spelen, maar vooral omdat we het gezellig vinden!