info@concordia-waddinxveen.nl

Derde editie van Zomerorkest in Waddinxveen

In 2023 organiseert Concordia Waddinxveen de derde editie van het Zomerorkest. In 2019 organiseerde Concordia samen met Excelsior Boskoop voor het eerst dit bijzondere evenement, waarbij muzikanten uit de hele regio bij elkaar kwamen om met de zonnebril en in korte broek te musiceren.

In navolging op vorig jaar komt ook dit jaar het gelegenheidsorkest weer vier keer bij elkaar: drie repetities en een concert. En dit alles onder leiding van onze eigen dirigent, Jurgen van Groningen Schinkel. Heb jij een blaasinstrument of een paar drumstokken op zolder liggen waar je al een tijdje niets meer mee doet? Of speel je bij Concordia of een ander orkest en heb je zin om in de zomer lekker door te spelen? Kom dan meedoen met ons zomerorkest!

Op donderdag 13, donderdag 20 en donderdag 27 juli repeteert het Zomerorkest in of bij het verenigingsgebouw van Concordia Waddinxveen, Jan Willem Frisoweg 1. Het afsluitende concert zal op zaterdag 29 juli ergens in Waddinxveen. Voor 15 euro kan je ook in de zomer lekker je hobby blijven uitoefenen! Ook als je bij één of twee repetities niet aanwezig kunt zijn of als je bij het concert niet aanwezig kan zijn, mag je gewoon meespelen! 

Vanwege een overweldigend aantal aanmeldingen op het instrument trompet, trombone en bastuba zijn de aanmeldingen die voor dit instrument binnenkomen vanaf heden aanmeldingen die op een wachtlijst worden gezet.

FAQ over zomerorkest 2023

De repetities op 13, 20 en 27 juli beginnen om 19:45 uur en zijn om 22:00 uur weer afgelopen. Daarna vinden we het gezellig om nog een drankje aan de bar te doen.
In de week voor de eerste repetitie ontvang je een betaalverzoek van de penningmeester. Op de eerste repetitie is ook de mogelijkheid contact te betalen.
Nee, dat is niet erg. Als je mee wil doen met het concert verwachten we wel dat je bij minimaal één repetitie aanwezig bent. Kun je wel de repetities maar niet het concert meedoen, dan ben je ook welkom!

Nee, je kunt in de Hoge Noot (repetitie locatie) alleen contact betalen. Er is wel de mogelijkheid je drankjes op rekening te zetten zodat je alleen de laatste repetitie geld hoeft mee te nemen.

De dirigent van het zomerorkest is de dirigent van Concordia Waddinxveen, namelijk Jurgen van Groningen Schinkel. Jurgen is een enthousiaste, creatieve dirigent met aandacht voor de individuele muzikant.

Aanmelden kan door op de aanmeld-button bovenaan deze pagina te klikken

Het adres van de repetities is J.W. Frisoweg 1 in Waddinxveen. Hierbij de link naar de locatie in Google Maps.
Het concert op zaterdag 29 juli vindt plaats in Park Triangel, Parklaan 2 in Waddinxveen. Hierbij de link naar de locatie in Google Maps
Als je je hebt aangemeld ontvang je in de weken voor de eerste repetitie een link in je mail naar de bladmuziek.
In sommige gevallen kan dat zeker, we hebben namelijk instrumenten ter beschikking die we in overleg uit kunnen lenen voor dit zomerorkest. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan even contact op via voorzitter@concordia-waddinxveen.nl
De dirigent zal een partijverdeling maken, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met de voorkeur die je hebt opgegeven.
Voor vragen kun je contact opnemen met de voorzitter van Concordia, Vivian Bouman. Je kunt haar mailen via voorzitter@concordia-waddinxveen.nl of bellen/appen via 0611934777.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email